HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:84 Pendik Belediye:27

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Süper Lig’in 6. haftasında Pendik Belediye’yi 84-27 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Bülent Yılmaz, Ferit Gümüş, Kaan Dalay, Cem Gezinci ve Yasin Cırgaoğlu ilk beşiyle başladı.
Takımımız, mücadeleye Ferit’in 2 sayılık basketiyle başladı. Hücumda daha atak olan ekibimiz, ilk 6 dakikayı 10-6 önde tamamladı. Takımımız, birinci periyodu 21-10 önde tamamladı. Birinci periyodun ardından hücumdaki etkili oyununu sürdüren ekibimiz, farkı 8 sayıya çıkardı ve ilk yarının son 5 dakikasına 29-11 önde girdi. Pota altında iyi savunma yapan takımımız, rakibine sayı şansı vermedi. Özgür’ün oyuna girmesiyle hücumda daha çok pozisyon bulan takımımız, ikinci periyodu 20-1, ilk yarıyı 41-11 önde tamamladı.
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarıya Bülent Yılmaz, Özgür Gürbulak, Ferit Gümüş, Deniz Acar ve Cafer Yumuk beşiyle başladı.
İlk yarıdaki etkili performansını sürdüren ekibimiz, rakibin sayı bulmasını engelledi. Ekibimiz, Özgür ve Bülent’in hücumdaki etkili oyunuyla farkı 33 sayıya çıkardı. Takımımız, üçüncü periyodun son 2 dakikasına 53-15 önde girdi. Takımımız, üçüncü periyodu 16-4 (57-15) önde tamamladı. Hücumdaki etkili oyununu sürdüren ekibimiz, karşılaşmanın son 8 dakikasına 61-18 önde girdi. Deniz ve Cafer ile pota altında iyi savunma yapan ekibimiz, rakibinin sayılarına engel oldu. Ekibimiz, son 2 dakikaya 78-22 önde girdi. Hücumdaki etkili oyununu skora yansıtan siyah-beyazlılarımız, salondan 84-27 galip ayrıldı.
 
Mücadele sonrasında taraftarlarımız deneyimli oyuncumuz Aytaç Ercan’a sürpriz doğum günü düzenlediler. Doğum günü pastasını üfleyen Aytaç, sürpriz için taraftarlarımıza teşekkür etti. Teknik heyetimiz, oyuncularımız ve taraftarlarımız, Aytaç Ercan’a yeni yaşında mutluluklar diledi.