HABERLER

24.12.2015

GÜNCEL HABERLER

Başkanımız Fikret Orman, Vodafone KaraKartal 1. Yıl Lansmanına Katıldı

Vodafone Genel Merkezi’nde düzenlenen lansmana; Başkanımız Fikret Orman, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Gökhan Sarı, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk ile basın mensupları katıldı.
 
Başkanımız Fikret Orman, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:
 
“Başkan olmadan önce de yeni bir stat yapılması gerektiğine inanıyordum. Beşiktaş’a başkan olunca projeye başladık. Bu stada çok inandım ve arkadaşlarım da inandı. Bize dışarıdan ilk inanan Vodafone oldu. Camia başkanı olarak Vodafone’a teşekkür ediyorum. Vodafone Karakartal taraftar programına 650 bin kişi üye oldu. Buna Beşiktaş camiasının büyüklüğü ve takımına sağladığı katkı olarak bakmak lazım. Taraftarlarımız 1.5 milyon TL’yi aşan katkıda bulundular. 650 bin rakamı çok düşük, en kısa sürede milyona çıkmalıyız. Vodafone bize inanılmaz derecede katkıda bulunuyor.”
 
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Beşiktaşımız ile bir gönül projesi gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “2,5 yıl önce Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasının haberini vermiştik. Önümüzdeki 15 yıl birliktelikten bahsetmiştik. 2,5 yılda sponsorluktan ötürü bir gönül birliğine geldi. Bir destek projesi olarak düzenledik. Aylık 1, 3, 5 tl ile yapılabilecek bir destek haline getirdik. Maç gününde iletişim kurmak, takımla, başkanla, teknik direktörle futbolcularla birlikte olma hayalini de yaşatmayı amaçladık. Bu konuda da çok yol aldığımızı düşünüyoruz” diye konuştu.
 
Başkanımız Fikret Orman, konuşmasının ardından Vodafone KaraKartal’a üye olan üç taraftarımıza çeşitli hediyeler verdi.
 
Lansmanın sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkanımız Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı:
 
“Devre arası transfer beklentisi var. Stadın bitmesi bekleniyor. Şampiyonluk isteniyor. Bunları yapmak için masraf yapmak gerekiyor. Bunlar hep parayla olan şeyler. Vodafone Karakartal projesinde 1 milyon üyeye çıkalım, biz de transfer yapalım. Her beklentiye karşılık vermeye çalışıyoruz. Stadı bitince açacağız. Çabalarımızın desteklenmeye ihtiyacı var. Kartalcell anlaşması bitti. O platform bizim için kapandı. Stadın arazisinin bir sınırı var. O araziye sığabilecek en yüksek kapasiteli stadı yapıyoruz.”