HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Oyuncularından Açıklamalar

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın oyuncuları Kaan Dalay, Deniz Acar ve Cem Gezinci, yeni sezon öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

Kaan Dalay: "Sezon öncesinde takımımıza katılan 3 yeni transfer ile kadromuzu daha da güçlendirdik. Pazar günü Yalova Engelliler mücadelesinden galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Beşiktaş’ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Bu sezonda bunu hedefliyoruz ve inşallah bu sene şampiyon oluruz."
 
Deniz Acar: "Pazar günü Yalova Engelliler karşısında sezonun ilk maçına çıkıyoruz. İnşallah sakatlıksız hayırlı bir sezon olur. Yeni sezonda tüm taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyorum. Yeni katılan arkadaşlarımızla takımımız, çok güçlendi. Kadromuz daha güçlü ve rotasyon konusunda daha iyiyiz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız."
 
Cem Gezinci: "Yeni transferlerimizle beraber sezona iddaalı başlıyoruz. Daha iyi bir takım olduk. İnşallah yaptığımız antrenmanlar neticesinde, sezon başında hedeflediğimiz yerlere sezon sonunda ulaşırız. Kendimize Türkiye Şampiyonluğu ve Avrupa’da derece yapmayı hedef olarak belirledik. Yeni sezon tüm Beşiktaş camiasına hayırlı olsun."