HABERLER

12.11.2015

FUTBOL

M.Başakşehir Hazırlık Maçı Passolig ve Kağıt Bilet Satışları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'e verilen milli takımlar arasında Beşiktaşımız 14 Kasım Cumartesi günü saat 15.00'te Medipol Başakşehir ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda hazırlık mücadelesinde karşılaşacak.

Karşılaşmanın biletlerinin hem Passolig kart sahipleri için hem de kağıt bilet olarak satışı sürüyor. Bilet fiyatları 20 TL'dir.

İnternetten bilet almak için lütfen tıklayınız:

Karşılaşma için sadece Batı Tribüne seyirci alınacaktır. Kuzey ve Doğu Tribün kombine sahipleri için, bu maça özel olarak Batı Tribün bilet yüklemesi yapılacaktır.

Kağıt Bilet Satışları


Kağıt bilet satışları, BJK Plaza C Blok 5. Katta (Akaretler-Beşiktaş) bulunan Kombine Satış Merkezimizde devam etmektedir. Maç günü bilet kalması durumunda Atatürk Olimpiyat Stadyumu Kuzey Kale Arkası bilet gişesinden de kağıt bilet satışı yapılacaktır.


Engelli Tribün Biletleri
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.