HABERLER

21.10.2015

GÜNCEL HABERLER

KALDE'den Moskova'da Takımımıza Moral Yemeği

Futbol A Takımı Kol Sponsorumuz KALDE, Lokomotiv Moskova maçı öncesinde Başkanımız Fikret Orman ve Futbol Takımımıza moral yemeği verdi.

Rusya’ya yapılan ihracatta Türkiye’nin sektör lideri olan KALDE, Futbol Takımımızı Rusya’da yalnız bırakmadı ve UEFA Avrupa Ligi karşılaşması öncesinde, Beşiktaşımız’a Rusya’da ev sahipliği yaparak destek gösterdi.
 
Organizasyona; Başkanımız Fikret Orman, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Umut Güner, KALDE Yönetim Kurulu Başkanı Aksel Topalyan, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, futbolcularımız ve KALDE yetkilileri katıldı.
 
Başkanımız Fikret Orman yemekte yaptığı konuşmada, KALDE yönetimine, Futbol ve Basketbol Sponsorluğunun yanı sıra, Vodafone Arena inşaatı için bedelsiz olarak verilen, 3.000.000 TL değerindeki tesisat malzemesi desteğinden dolayı teşekkür etti.
 
KALDE Kimdir?
 
Bir yapının ihtiyacı olan tüm tesisat ürünlerini “çatıdan tabana” üreten Kalde, tesisat sektöründe sistem üreticisi olarak anılmaktadır. Kalde 38 yıllık tecrübesiyle, merkezi İstanbulda olmak üzere Türkiye’nin farklı şehirlerinde yer alan, toplam 100.000 metre kare kapalı, 300.000 metre kare açık alanda üretim yapmaktadır.
 
Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu içerisinde yer alan Kalde, ürün kalitesi ve çeşitliliğiyle aynı zamanda bir Dünya markasıdır. 40’ın üzerinde ülkeye yapmış olduğu ihracatla bugün TİM (Türkiye İhracatcılar Meclisi) verilerine göre Türkiye’nin en büyük 181. firmasıdır.
 
Kalde, müşterilerinin işlerini kolaylaştıran, kaliteli, kullanışlı, yenilikçi ürünleri, entegre çözümleri ve uygulamaları ile 'Kalıcı Değer' üretme hedefine ulaştı ve bu hedef doğrultusunda yeni adımlar atmayı sürdürüyor.
Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu