HABERLER

07.10.2015

FUTBOL

7. Hafta Değerlendirmesi

Beşiktaşımız beklentilere uygun biçimde yoluna devam ediyor. Takımımız, Eskişehirspor ile yapılan mücadeleden 3 puanla ayrıldı.
 
Bütünüyle Beşiktaş’ın kontrolünde  geçen maçın son beş dakikasında yaşanan gerilim, bütünüyle ele geçirilen fırsatların değerlendirilememesi ve skor farkının açılmamasından kaynaklandı.
 
Takım içindeki arkadaşlık ve dayanışma bağlarının güçlenmesi, bu iletişimin sahaya yansıması 7. haftanın önemli kazanımları arasında sayılmalıdır. Keza taraftarımızın özlemle beklediği oyuncumuz Veli de geçtiğimiz haftadan itibaren çalışmalara başladı. Veli Kavlak’ın sahalara dönmesi Beşiktaş’ın gücüne güç katacaktır. Tolgay ise beklentilere uygun biçimde istikrarlı bir tedavi ve iyileşme sürecine devam etmektedir.
 
Beşiktaşımız milli maç için verilen aradan yararlanarak, 9-11 Ekim tarihleri arasında Antalya’da kamp yapacaktır. Hocamız Şenol Güneş’in “Süper Lig maçlarında fırsat bulamayan ama hazır durumda olan oyuncularımıza fırsat vereceğini” ifade ettiği maç programımız ise aşağıdaki gibidir:
 
09/10/2015 saat 19:30 Beşiktaş - Osmanlıspor - Mardan Spor Kompleksi
11/10/2015 saat 18:00 Beşiktaş - FC Shakhtar Donetsk - Mardan Spor Kompleksi
 
Milli maç arasından sonra 18 Ekim’de kendi sahamızda Çaykur Rizespor ile oynayacağız. Büyük Beşiktaş taraftarını takımımızı desteklemeye, gücüne güç katmaya bekliyoruz.  Biliyoruz ki tribünlerin lideri ile sahaların lideri bütünleştiğinde Beşiktaş’ı hiç kimse yenemeyecektir.
 
Saygılarımızla
 
Beşiktaş JK