HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:71 Suudi Arabistan:41

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, yeni sezon öncesinde hazırlık maçında Suudi Arabistan Milli Takımı’nı 71-41 mağlup etti.

Beşiktaş RMK Marine Takımımız karşılaşmaya; Yasin Cırgaoğlu, Kaan Dalay, Bülent Yılmaz, Ferit Gümüş ve Cem Gezinci ilk beşiyle başladı.
 
Mücadeleye siyah-beyazlılarımız, hücumda başladı. Bülent’in pasında pota altında topla buluşan Cem, takımımızın ilk sayılarını kaydetti. Hücumda daha etkili olan takımımız, ilk 1,5 dakikada 5-0 öne geçti. Etkili bir oyun sergileyen ekibimiz, Kaan ve Ferit ile hücumda sayılar üretti. Üstün bir oyun sergileyen takımımız, birinci periyotu 26-4 önde tamamladı.
 
Ekibimiz, ikinci periyota skor üstünlüğüyle başladı. Pota altında baskılı bir oyun sergileyen takımımız, rakibinin sayı üretmesine engel oldu. Özgür ve Bülent ile dışarıdan sayılar üreten ekibimiz, farkı korumasını bildi. Özgür ve Ferit ile pota altındaki başarılı oyunu sürdüren takımımız, ikinci periyotu 21-8 ilk yarıyı 47-12 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya rotasyonla başladı. İlk yarıdaki oyuncuları dinlendiren antrenörümüz Tacettin Çipa, genç oyuncularımız Metin, Zafer ve Cafer’e şans verdi. Aytaç ile orta alanda oyun kuran takımımız, hücumda Yasin ve Cafer’in sayılarıyla skoru korumasını bildi ve üçüncü periyotu 65-23 önde tamamladı.
 
Üçüncü periyotta Metin’in pasında pota altında iyi yer tutan Cafer, attığı basketle skoru 69-23’e getirdi. Ekibimiz, pota altındaki baskılı oyunuyla rakibini hataya zorladı. Siyah-beyazlılarımız, hızlı hücuma çıkmak isterken top kayıpları yaşadı. Takımımız, son 3 dakikaya 71-30 önde girdi. Mücadelenin son bölümlerinde oyunu rölantiye alan takımımız, üçüncü periyotu 18-6 geride tamamladı. Siyah-beyazlılarımız, salondan 71-41’lik galibiyetle ayrıldı.