HABERLER

21.09.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın'dan Açıklamalar

Beşiktaş Mogaz Takımımızın antrenörü Müfit Arın, Amasya Taşova Spor mücadelesi öncesinde internet sitemize açıklamalarda bulundu.

“2015-2016 sezonuna Süper Kupa finali galibiyetiyle başladık. Süper Kupa Finali’nde karşılaştığımız Merzifon Belediye ile ligin ilk maçında çekişmeli bir mücadele oynadık ve taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrıldık. Takım olarak iyi durumdayız. Merzifon Belediye karşısında aldığımız galibiyet ile lige moralli başladık. Amasya Taşova Spor karşısında savunmadan hızlı çıkarak rakip kalede goller arayacağız. Hücumda bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirip, hataları en aza indirerek kontrollü bir oyun sergilemek istiyoruz. Ufak tefek sakatlıklarımız var ama elimizden gelen tüm gayreti gösterip salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnşallah sezonun geri kalanında elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi lider bitireceğiz.”
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in 3. haftasında 22 Eylül Salı günü saat 19:00’da Süleyman Seba Spor Salonu’nda Amasya Taşova Spor’u konuk edecek. Tüm taraftarlarımızı takımımıza destek olmak üzere tribünlere davet ediyoruz.