HABERLER

14.09.2015

VOLEYBOL

Erkek Voleybol Takımımızın Hedefi Balkan Kupası Şampiyonluğu

Ekim ayında oynanacak Balkan Kupası maçları öncesinde Erkek Voleybol Takımımızın oyuncuları Erhan Dünge, Demirhan Durul ve Ferhat Akdeniz sitemize açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde;
 
Erhan Dünge:
“Balkan Kupası bu sene Beşiktaş tarihinde bir ilk olacak. Hedemiz Balkan Kupası’nda şampiyon olmak. Bunu başarabilecek güçteyiz. Balkan Kupası’nı kazandıktan sonra Challenge Cup’ta devam etmek istiyoruz. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum.”
 
Demirhan Durul:
“Balkan Kupası için önümüzde bir aylık bir zaman var. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Yarı final maçını geçtiğimiz takdirde final mücadelesine çıkacağız. İnşallah kupayı da alarak Challenge Cup’a gideriz. Challenge Cup’ta da en az çeyrek final görmeyi istiyoruz.”
 
Ferhat Akdeniz:
“Bir ay sonra Balkan Kupası’na katılacağız. Hedefimiz kupayı kazanarak Challenge Cup’ta devam etmek. Çalışmalarımız tamamen sonuca odaklı devam etmekte. Dün takımımıza Samuel Tuia katıldı. Niels Klapwijk’İn de Milli Takımdan dönmesini bekliyoruz. Onun da katılımıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek.”