HABERLER

25.09.2015

FUTBOL

Fenerbahçe Derbi Maçının Bilet Satışı Sürüyor

Futbol Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile 27 Eylül Pazar günü saat 19.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 
Beşiktaş Passolig kart sahipleri için satışa sunulan biletlerden satın almak isteyen taraftarlarımız, biletlerini www.passo.com.tr , N'Kolay satış noktalarından ve BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden Passolig kartlarına yükleyebilirler.
 
İNTERNETTEN BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ


N'Kolay bilet satış noktaları için TIKLAYIN

Passolig kart başvusuru için TIKLAYIN

Maç Öncesi Tek Maçlık Giriş Kartı Teslimatı:
Passolig kartı olup, kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlarımız, Fenerbahçe karşılaşmasına bilet yüklemeleri halinde tek seferlik geçici kartlarını BJK Plaza C Blok 5. katta bulunan Kombine Satış Merkezi'nden teslim alabileceklerdir.

Maç Günü Bilet Yükleme ve Tek Maçlık Giriş Kartı Dağıtımı:
Bilet kalması durumunda maç günü saat 11.00 itibariyle Atatürk Olimpiyat Stadyumu bilet satış gişesinden Passolig kart sahiplerine bilet yükleme ve tek maçlık giriş kartı dağıtımları başlayacaktır. Maç günü Kombine Satış Merkezimiz saat 18.00 e kadar hizmet verecektir.

Engelli Taraftarlarımıza Ücretsiz Bilet Yükleme:
Yüzde 50 ve üzeri engelli taraftarlarımız, maç günü bilet satış gişesinden Passolig kartlarına ücretsiz olarak bilet yüklemesi yaptırabileceklerdir. Engelli tribün bileti, Atatürk Olimpiyat Stadyumu engelli tribün kapasitesiyle sınırlıdır. Engelli biletlerinden faydalanacak taraftarlarımızın da Passolig kartlarının olması gerekmektedir.
 
Atatürk Olimpiyat Stadı’na toplu ulaşım rehberi için TIKLAYIN

Bilet Fiyatları:
Batı Vıp : 250TL
Batı Tribün : 100TL
Doğu Tribün : 80 TL
Kuzey Tribün : 40TL
Güney Kale Arkası: 40TL

Passolig Kart Kullanım Sürenizi Uzatmayı Unutmayın

Beşiktaş Passolig Kartlarının e-bilet kullanım süresi kartın satın alındığı tarihten itibaren 1 yılı kapsamaktadır. Bu sürenin sonunda Passolig Kartların e-bilet kullanım hakkı sona ermektedir.
E-bilet kullanım süresi dolan kart sahiplerinin yeni sezon için satın aldıkları kombine kartları da otomatik bloke olacağından, Passolig Kart sahibi taraftarlarımızın e-bilet kullanım sürelerini uzatmaları gerekmektedir.
 
Taraftarlarımız, www.passolig.com.tr  üzerinden http://bit.ly/1Unp2nW linkini tıklayarak kartlarının e-bilet kullanım sürelerini öğrenebilir ve yenileyebilirler. İnternet platformu dışında, BJK Plaza C Blok’ta bulunan Kombine Satış Merkezi’nden de aynı hizmet sunulmaktadır.