HABERLER

07.09.2015

FUTBOL

Kadın Futbol Takımımız Dostluk Maçında Bayazıtspor'u Konuk Etti

Geçtiğimiz sezon Kadınlar Futbol 3. Ligi'ni Şampiyon tamamlayarak camiamızı gururlandıran ve kadın futbolunda ilk kupamızı müzemize getiren Kadın Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına dostluk maçıyla başladı. Bu sezon Kadınlar 2. Futbol Ligi'nde mücadele edecek olan takımımız, Bayazıtspor oyuncularıyla birlikte sahada birlik-beraberlik örneği sergiledi.

Karşılaşma öncesinde her iki takım oyuncuları birlikte sahaya "Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey" yazılı pankart ile çıktı.

Oyuncumuz Gizem Işık, maçtan önce duygularını BJK TV'nin canlı yayınında şöyle açıkladı:

"Herkesin birbirini sevdiği, düşüncesine ve kimliğine saygı duyduğu huzurlu ve mutlu bir gelecek istiyoruz. Spor empati kurabilmek için iyi bir fırsat, biz buna öncülük ediyoruz ve tüm Türkiye'ye örnek olmasını diliyoruz."

Bayazıtspor'dan Mehtap da iyi bir karışlaşma dileğinde bulundu ve "Dostluk için geldik, barışı temsilen geldik" dedi.

Ağrı ili, Doğubayazıt ilçesinin takımı Bayazıtspor'u Çilekli Tesisleri'nde konuk eden siyah-beyazlılarımız; Müge, Merve, Kadelen, Özge, Yeliz, Buse, Gizem, Ecem, Nihan, Gamze ve Esra ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Müsabakada iyi bir oyun sergileyen Kadın Futbol Takımımız, Gamze Koçer (2) ve Gizem Gönüştaş'ın golleriyle sahadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.
Teknik Direktörümüz Mutlucan Zavotçu, karşılaşmadan sonra şu değerlendirmeyi yaptı:

"Birlik beraberliği, ülkenin Doğusunun Batısının olmadığını, herkesin kardeş olduğunu vurgulamak istedik. Skor bizim için önemli değil. Hazırlık dönemine başladık, takımı görmek adına iyi bir karşılaşma oldu."