Şaşkınbakkal Günaydın Restoran’da verilen iftar yemeğine; Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter ile Kongre Üyelerimiz katıldı.
Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, yemek sonrası internet sitemize yaptığı açıklamada, “Bu mübarek ayda Beşiktaşlılar ile bir araya geldik. Hep beraber güzel bir yemek yedik. İnşallah Allah bize nasip eder de önümüzdeki yıllarda bu geleneğimiz devam eder” dedi.
İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, “Beşiktaşlı dostlarımızla iftar yaptık. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah şampiyonluk yemekleri de yeriz. Tüm Beşiktaşlılara hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.
HABERLER
09.07.2015
GÜNCEL HABERLER
Kongre Üyelerimiz İftar Yemeğinde Buluştu
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyemiz Üzeyir Engin, İzmirli Beşiktaşlılarla Buluştu 30.10.2026 13.33.00
- Ünal Erkan Son Yolculuğuna Uğurlandı 30.10.2026 13.28.00
- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda Düzenlenen Törenle Kutlandı 29.10.2026 14.19.00
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı 29.10.2026 00.00.00
- Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet Yürüyüşüyle Kutladık 28.10.2026 16.19.00

