HABERLER

15.05.2015

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımız Soma’da Anma Törenine Katıldı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Soma Faciasının 1. Yıldönümü'nde yaşamını yitiren madencilerimiz adına düzenlenen anma törenine katıldı.

Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan Muzaffer Ecemiş Spor Salonu’nda düzenlenen anma törenine Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan, Beşiktaş Mogaz Takımımızın teknik ekibi ve oyuncuları katıldı.
 
Törende İzmir Büyükşehir Belediyespor ile ufak bir gösteri maçı yapan oyuncularımız, pozisyon aralarında yerlerini minik hentbolculara bıraktı. Maç sonunda minik hentbolcularla ilgilenen oyuncularımız, küçük sporculara imza dağıttı ve onlarlarla fotoğraf çektirdi.
 
Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay, Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan'a çiçek ve günün anısına vefat eden madencilerimizi temsil eden madenci plaketi takdim etti.

Erdal Karacan:'Burada bulunmak gurur verici'
Soma'da Beşiktaş camiasını temsil etmekten gurur duyduklarını belirten Erdal Karacan, ‘’Soma'da yaşanan maden kazasının 1. yıl dönümünde anma etkinlikleri çerçevesinde Beşiktaş Mogaz Takımımızın da katıldığı bir organizasyon yapıldı. Tribünlerde şehit olan vatandaşlarımızın aileleri vardı ve çok duygusal anlar yaşandı. Beşiktaş Mogaz Takımımız da buradaki etkinliklere katkı sağlamak için geldi. Şehit olan vatandaşlarımızın çocuklarıyla beraber hentbol oynadılar. Çok duygusal anlar yaşadık. Bu anlamlı günde Beşiktaş camiası olarak şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Beşiktaş Mogaz Takımı olarak Beşiktaş camiasını burada temsil etmek bizler için çok gurur verici’’ ifadelerini kullandı.