HABERLER

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Öğrencilerle Buluştu

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Engelliler Haftası nedeniyle Bahçeşehir Koleji’nin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Etiler’de bulunan Bahçeşehir Koleji’nde düzenlenen etkinliğe; Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Genel Menajeri Erdem Göksel, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın İdari Menajeri Handan Karatekin, Beşiktaş RMK Marine Takımımızın teknik ekibi ve oyuncuları ile Voleybol Şube Koordinatörümüz Aziz Kalaoğlu ve Erkek Voleybol Takımımızın İdari Menajeri Burhan Bilir katıldı.
 
Beşiktaş RMK Marine Takımımızın oyuncuları öğrencilerin sorularını yanıtladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı etkinlikte oyuncularımız öğrencilere imza dağıttı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan ve Genel Koordinatörümüz Levent Çifter’e engellilere vermiş oldukları destek nedeniyle plaket takdim edildi. Karacan ve Çifter’in plaketlerini Voleybol Şube Koordinatörümüz Aziz Kalaoğlu aldı.
 
Günün anısına Genel Menajerimiz Erdem Göksel, İdari Menajerimiz Handan Karatekin, antrenörümüz Tacettin Çıpa ve Beşiktaş RMK Marine Takımımıza Etiler Bahçeşehir Koleji Müdiresi Sinem Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.
 
Etkinlik sonunda öğrencilerle zaman geçiren oyuncularımız kısa süreli bir gösteri maçı oynadı. Öğrencilerin yoğun ilgisinin olduğu gösteri maçında oyuncularımız, tekerlekli sandalyelerini öğrencilere teslim etti ve karma maç yapıldı.
 
Organizasyon hakkında internet sitemize açıklamalarda bulunan Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan; “Beşiktaş RMK Marine Takımımız, bu önemli haftada çok güzel bir organizasyona katıldı. Takımımız, engelsiz bir yaşam için neler yapılacağını öğrencilere aktardıklar. Bu tür bilgilendirmeleri küçük yaşlarda yapmak ileriki dönemlerde daha hassas olmaları konusunda çok önemlidir” dedi.
 
Bahçeşehir Koleji’nin daveti nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten Genel Menajerimiz Erdem Göksel “Öncelikle Başkanımız Fikret Orman’a, Bahçeşehir Koleji sahibi Enver Yücel’e, Beşiktaşlı Basketbolcular Derneği’ne çok teşekkür ediyoruz. Güzel bir etkinlik oldu. Avrupa’da bu tür organizasyonlar dersler halinde var. Ülkemizde ise ilk defa bir kolej bu tür bir organizasyon düzenledi. Katılımlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Tacettin Çıpa: ‘Engelliler haftasında farkındalık yaratmak adına güzel bir etkinlik oldu’
 
“Çok keyif aldığımız bir organizasyon oldu. Bahçeşehir Koleji’ne yöneticilerine ve idarecilerine teşekkür ediyorum. Bu tarz organizasyonlarda bulunmak bizim için çok önemli. Çünkü burada bulunan yavrular, geleceğimiz olacaklar. Çocuklara engelli arkadaşlarının sorunlarını anlatmak ve farkındalık yaratmak için çok güzel bir fırsat oldu.”