HABERLER

09.05.2015

HENTBOL

Müfit Arın:'Güzel bir maç oldu'

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ve hentbolcumuz Vedran Zrnic, THW Kiel ile oynadığımız hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Müfit Arın:'Güzel bir maç oldu'
Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın, "Dünyanın en iyi takımlarından biriyle oynamak ve onlarla mücadele etmek Beşiktaş Mogaz için büyük bir gurur oldu. Güzel bir maç oldu. Traftarımıza ve hentbol severlere keyif verdik. Onların deneyimlerinden yararlanarak gelecek yıllarda bunları kullanacağımızı belirtmek istiyorum. Onlara başıralar diler mücadelelerinden dolayı her iki takımı da kutlarım" şeklinde konuştu.

Vedran Zrnic:'İyi bir mücadele sergiledik'
Hentbolcumuz Zrnic ise, "THW Kiel gibi güçlü bir takıma iyi bir mücadele sergiledik. Bu performansı gösterdiğimiz için mutluyuz" dedi.

THW Kiel antrenörü Gislasson Alfred yaptığı açıklamada, "Hazırlık maçı olmasına rağmen çok güzel bir maç oldu. Beşiktaş Mogaz çok iyi bir takım. VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ederek bunu kanıtladılar. Hazırlık maçı olmasına rağmen kazanmak istedik. Genel olarak sergilenen performanstan ve maçtan memnun kaldım" ifadelerini kullandı.

THW Kiel oyuncusu Jıcha Filip de İstanbul'u çok beğendiğini söyleyerek, "Bizim açımızdan güzel bir hazırlık maçı oldu. Final-four oynayacağız ve böyle hazırlık maçlarının öneminin farkındayız. Genel olarak şehri ve Beşiktaş Mogaz Takımı'nın mücadelesini beğendim" dedi.