HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:77 Pendik Belediye:46

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Pendik Belediyesi’ni 77-46 mağlup etti.

Mücadele öncesinde İstiklal Marşı ardından siyah beyaz şarkısı eşliğinde şehit savcı Mehmet Selim Kiraz ve müzisyen Kayahan için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
 
Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız, Deniz Acar, Bülent Yılmaz, Aytaç Ercan, Cafer Yumuk ve Kaan Dalay ilk beşiyle başladı.
 
Takımımız maça Deniz’in faul atışlarından kazandırdığı sayılarla başladı. Pota altında savunma yapmakta zorlanan ekibimiz, rakibin sayı üretmesini engelleyemedi. Hücumda daha etkili olan takımımız farkı 7 sayıya çıkardı. Periyodun sonlarına doğru hücumdaki performansını artıran ekibimiz, çekişmeli geçen periyodu 19-17 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci periyoda İlhan’ın sayısıyla başladı. Rakip yarı alanda baskılı oynayan takımımız, ilk dakikalarda rakibin hücum yapmasını önledi. Bülent ve İlhan ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 7 sayıya çıkardı. Takımımız, son 4,5 dakikaya 30-21 önde girdi. Savunmada Cafer ile başarılı bir savunma yapan takımımız, rakibin atak yapmasını önledi. Kaan ile peş peşe sayılar üreten ekibimiz, skoru 40-23’e getirdi. Hücumda etkili bir performan sergileyen takımımız, ikinci periyodu 23-10 ilk yarıyı 42-27 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya Deniz Acar, Kaan Dalay, İlhan Tuncay, Zafer Gültekin ve Bülent Yılmaz beşiyle başladı.
 
Takımımız, ikinci yarıya İlhan’ın 2 sayılık basketiyle başladı. Takımımız, ikinci yarıya tutuk başladı. Rakip pota altında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen takımımız, sayı üretmekte zorlandı. Takımımz, Zafer’in attığı 2 sayılık basketle skoru 51-29’a getirdi. Takımımız, üçüncü periyodu 16-9 önde tamamladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, son periyoda temkinli başladı. İlhan ve Bülent ile savunmada başarılı olan ekibimiz, rakibin sayı üretmesini engelledi. Takımımız, son 6 dakikaya 60-44 önde girdi. Bülent ve Zafer ile sayılar üreten ekibimiz, farkı 22 sayıya çıkardı. Son 2,5 dakikaya girilirken takımımız, Deniz ile 2 faul atışından yararlanamadı. Mücadelenin başından sonuna üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, salondan 77-46 galip ayrıldı.