HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:57 Ankara Yenimahalle Bld.Eng.S.K.:46

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Garanti T.S.Basketbol Ligi 13. haftasında Ankara Yenimahalle’yi 57-46 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’da oynanan mücadeleye takımımız, Deniz Acar, Yasin Cırgaoğlu, Aytaç Ercan, Kaan Dalay ve Bülent Yılmaz ilk beşiyle başladı.
 
Mücadeleye hızlı başlayan ekbimiz, peş peşe bulduğu sayılarla farkı açtı. Aytaç ve Deniz ile başarılı bir savunma sergileyen takımımız, rakibin farkı eritmesini engelledi. Bülent ve İlhan ile sayılar üreten ekibimiz, birinci periyotu 18-10 önde tamamladı.
 
Takımımız, ikinci periyota Kaan ve Bülent’in sayılarıyla başladı. Bülent ile 2 faul atışı kullanan ekibimiz, atışlardan faydalanamadı. İlk yarının son bölümlerinde siyah-beyazlılarımız, sayı üretmekte zorlandı. Siyah-beyazlılarımız, ikinci periyotu 13-9 geride, ilk yarıyı 27-23 önde tamamladı.
 
Takımımız ikinci yarıya Deniz Acar, Yasin Cırgaoğlu, Aytaç Ercan, İlhan Tuncay ve Bülent Yılmaz beşiyle başladı.
 
İkinci yarıya Aytaç’ın 2 sayılık basketiyle başladı. Ekibimiz, savunmada başarılı müdahelelerle rakibin sayı üretmesini önledi. Takımımız, ikinci yarının ilk 6 dakikasında bulduğu sayılarla skoru 39-27’ya getirdi. Hücumda üstün oyununu sürdüren ekibimiz, rakibin skora ortak olmasını önledi. Üçüncü periyotun bitimine 2 dakika kala İlhan, pota altında yakaladığı pozisyondan yararlanamadı. Takımımız, üçüncü periyotu 43-33 önde tamamladı.
 
Bitime 8 dakika kala iki takımda sayı üretmekte zorlandı. Savunmada Deniz ile başarılı olan ekibimiz, farkın erimesini önledi. Takımımız, Kaan’ın peş peşe bulduğu sayılarla skoru 49-36’ya getirdi. Bitime 5 dakika kala siyah-beyazlılarımız, pota altında bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı. Çekişmeli geçen mücadelede ikinci yarıda üstün bir performan sergileyen takımımız, salondan 57-46 galip ayrıldı.