HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:45 SSD Santra Lucia:70

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 A Grubu’nda üçüncü maçında İtalya'nın SSD Santra Lucia takımına 70-45 mağlup oldu.

Euroleague 1 A Grubu ilk maçında İspanya temsilcisi BSR ACE Gran Canaria'yı mağlup eden ancak ikinci maçta Alman OeTTINGER RSB Team Thüringen'e mağlup olan siyah-beyazlılarımız, üçüncü maçında İtalya temsilcisi SSD Santra Lucia ile karşılaştı.

Mücadeleye kötü başlayan Beşiktaş RMK Marine Takımımız, ilk çeyrekte oyunun kontrolünü eline almakta sorun yaşadı. Defansta aksayan takımımız ilk çeyreği 23-10 mağlup kapattı.

Karşılaşmanın ikinci çeyreğinde topralandık ve art arda basketlerle farkı kapatmaya çalıştık ancak İtalyan ekibinin de buna karşılık vermesiyle devreye 30-23 ile SSD Santra Lucia önde girdi.

İkinci yarıya oldukça iyi başlayan SSD Santra Lucia sert savunması ile bize sayı şansı tanımadı. Farkı tekrar açan İtalyan ekibi 3. çeyreği 48-31 önde tamamladı.

4. çeyrekte de oyunu domine eden SSD Santra Lucia maçı 70-45 kazandı.

Siyah-beyazlılarımızda İlhan Tuncay 15 sayı ile en skorer oyuncu oldu.

Karşılaşmada gurbetçi taraftarlarımız takımımızı yalnız bırakmadı ve maç boyunca destekte bulundular.

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 A Grubu'nda dördüncü ve son maçını bugün TSİ 13:30'da Fransa temsilcisi Le Cannet ile oynayacak.