HABERLER

BSR ACE Gran Canaria:46 Beşiktaş RMK Marine:91

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, Euroleague 1 A Grubu’nda ilk maçında İspanya'nın BSR ACE Gran Canaria takımını 91-46'lık skorla mağlup etti.

Almanya’nın Elxleben kasabasında oynanan mücadeleye her iki takım da iyi başladı ve mücadelenin ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçildi. Defansta aksamalar yaşayan Beşiktaş RMK Marine Takımımız ilk çeyreği 14-12 mağlup tamamladı.

İkinci çeyreğin başlamasıyla beraber oyuna ağırlığını koyan ekibimiz performansını da artırdı. Art arda bulduğu basketler ile farkı açan takımımız mücadelenin ilk yarısına 31-23 önde girdi.

Maçta ikinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Beşiktaş RMK Marine Takımımız 3. çeyrekte de farkı açmaya devam etti. Bülent Yılmaz ve Deniz Acar'ın skorer oyunu ile 3. çeyreği 61-33 önde tamamladık.

Karşılaşmanın son çeyreğinde hücumda yine etkili bir oyun sergiledik. Defansta da hata yapmayan ekibimiz mücadeleden 91-46 galip ayrıldı.

Beşiktaş RMK Marine Takımımız adına en skorer oyuncumuz 22 sayı ile Bülent Yılmaz olurken onu 19 sayı ile Deniz Acar ve 14 sayı ile İlhan Tuncay takip etti.