HABERLER

13.03.2015

HENTBOL

Maliye Maliye Piyango:22 Beşiktaş Mogaz:36

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in 23. haftasında Maliye Milli Piyango’yu 36-22 mağlup etti.

THF Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; Yunus Özmusul, Uğur Çoban, Vedran Zrnic, Josip Buljubasic, Erwin Jan Fuechmann Perez, Predrag Dacevic ve Ozan Arifoğlu ilk yedisiyle başladı.
 
Takımımız, mücadeleye savunmada başladı. Rakip atakta kalemizde iyi yer tutan Yunus, rakibin golüne engel oldu. Sol kanattan Uğur’un pasında Ozan, attığı golle siyah-beyazlılarımızı 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda hücumda rakibine oranla daha etkili olan takımımız, Ozan ve Erwin’in golleriyle skoru 4-0’a getirdi. Kalemizde başarılı bir oyun sergileyen Yunus, rakibin skora ortak olmasını engelledi. Sol kanattan Predrag’ın pasında Uğur’un kalecinin üzerinden attığı şut sol köşeden geri döndü. Ozan ile gelişen atakta Vedran, attığı sağ kanattan attığı golle siyah-beyazlılarımızın, son 3 dakikaya 16-9 önde girmesini sağladı. Takımımız, ilk yarının son 2 dakikasına 17-9 önde girdi. Hızlı hücumda kaleciyle karşı karşıya kalan Ozan, pozisyondan yararlanamadı. Predrag, ilk yarının son dakikasında 1’e 1 pozisyonda rakibinin kolay atış yapmasına engel oldu. Takımımız, ilk yarıyı 19-10 önde tamamladı.
 
İlk yarıda en skorer oyuncumuz, 5 golle Vedran olurken onu 3’er golle Erwin, Predrag ve Uğur takip etti.
 
Takımımız, ikinci yarıya İbrahim Demir, Bülent Erkol, Uğur Çoban, Josip Buljubasic, Viktor Ladyko, Volkan Çalışkan ve Ozan Arifoğlu yedisiyle başladı.
 
İkinci yarıda ilk golümüzü Uğur kaydetti. İkinci yarıya temkinli başlayan ekibimiz, peş peşe bulduğu gollerle rakibin farkı eritmesini önledi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, Viktor ve Uğur ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Hızlı hücumda Predrag, attığı golle farkı 10’a çıkardı. Rakip atağında direkten dönen pozisyonda Bülent’in pasında Erwin, topa yetişemedi. Hızlı ataklarla rakip kalede tehlikele ataklar bulan ekibimiz, bitime 11 dakika kala skoru 32-17’ye getirdi. Volkan ile oyun kuran ekibimiz, Viktor ve Bülent’in de oyuna girmesiyle hücumda daha çok pozisyon bulmaya başladı. Takımımız, son 3,5 dakikaya 34-21 önde girdi. Viktor’un pasında çizgiden içeriye giren Uğur, kalecinin üzerinden attığı güzel golle skoru 35-21’e getirdi. Hücumda rakibine oranla daha çok topla buluşan siyah-beyazlılarımız, salondan 36-22 galip ayrıldı.
 
Karşılaşmada en skorer oyuncumuz, 11 golle Uğur olurken onu 5’er golle Erwin ve Vedra, 4 golle Predrag takip etti.