HABERLER

11.03.2015

FUTBOL

Beşiktaşımız, Belçika'ya Ulaştı

Türk Hava Yolları'na ait özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Belçika'ya hareket eden Futbol Takımımız, yarın (12 Mart) Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Belçika kafilesinde İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Üyemiz Umut Güner, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Pazarlamadan Sorumlu Üyemiz Yalçın Kaya Yılmaz, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Üyemiz Hakan Özköse, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Üyemiz Berkan Gocay, Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Üyemiz Mete Vardar ile Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Üyemiz Emre Kocadağ da yer aldı.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Belçika kafilesinde 20 futbolcumuza yer verdi. Kafilede yer alan futbolcularımız şöyle:

Tolga Zengin
Cenk Gönen
Enes Fidayeo
Ersan Adem Gülüm
Pedro Franco
Atınç Nukan
Serdar Kurtuluş
Ramon Motta
Daniel Opare
Necip Uysal
Veli Kavlak
Oğuzhan Özyakup
Eslem Öztürk
Tolgay Arslan
Kerim Frei
Gökhan Töre
Olcay Şahan
Cenk Tosun
Mustafa Pektemek
Demba Ba

Siyah-beyazlılarımız, son çalışmasını bu akşam karşılaşmanın oynanacağı Jan Breydel Stadyumu'nda TSİ 19.00'da yapacak. Çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü basına açık olacak. Antrenmanın yarım saat öncesinde ise Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayacak.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu