HABERLER

Kuzey Kıbrıs Turkcell TSB Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, ligin 12. haftasında deplasmanda oynayacağı Kuzey Kıbrıs Turkcell TSB maçının hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi 12. hafta mücadelesinde Kuzey Kıbrıs Turkcell TSB ile 28 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da Yakındoğu Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşacak olan Beşiktaş RMK Marine Takımımız, hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
 
Antrenörümüz Tacettin Çıpa, yönetiminde gerçekleşen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenman öncesinde antrenörümüz Tacettin Çıpa, oyuncularımızla haftasonu Kuzey Kıbrıs Turkcell TSB ile deplasmanda oynayacağımız maçın önemiyle ilgili toplantı yaptı.
 
Antrenman oyuncularımızın tam saha etrafında 10 dakikalık ısınma turuyla başladı. Oyuncularımız ardından açma-germe hareketlerine geçti. Antrenmanın devamında tek potada 1’e 1 ve 2’ye 2 savunma ve hücum pozisyonları üzerine çalışmalar yapıldı. Antrenman oyuncularımızın serbest şut çalışmasıyla sona erdi.
 
Ligin ikinci yarısına zor maçlarla başladıklarını belirten antrenörümüz Tacettin Çıpa, "Galip gelmemiz lazım. Arka arkaya 2 maç kaybettik. İki maç da zordu. Hazırlıklarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz. Önümüzdeki maçları çok ciddiye alıyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell TSB maçı da deplasman olduğu için zor bir maç. Onların da galibiyete ihtiyacı var. Zor bir maç bizi bekliyor ama ümit ediyorum ki evimize galip döneceğiz" diye konuştu.