HABERLER

15.02.2015

HENTBOL

Konya Selçuklu Bld.:29 Beşiktaş Mogaz:33

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig’in 18. haftasında Konya Selçuklu Bld.'yi 33-29 mağlup etti.

Selçuklu Bld. Spor Salonu'nda oynanan mücadeleye siyah-beyazlılarımız; İbrahim Demir, Bülent Erkol, Volkan Çalışkan, Uğur Çoban, David Rasic, Ramazan Döne, Tolga Özbahar yedisiyle başladı.

Maç iki takımında karşılıklı ataklarıyla başlarken ilk dakikalarda iki takım da skor üretmekte zorlandı. Maçta ilk gol Konya Selçuklu Bld.'den geldi. Daha sonra ekibimiz Tolga Özbahar'ı golü ile eşitliği yakaladı. Uğur Çoban ile de hücumda etkili olan siyah-beyazlılarımız mücadelenin 15. dakikasına 9-8 geride girse de daha sonra toparlanarak rakibini yakaladı ve ilk yarıyı 16-14 önde tamamladı.

Beşiktaş Mogaz Takımımız mücadelenin ikinci yarısına; Yunus Özmusul, Vedran Zrnic, Josip Buljubasic, David Rasic, Ömer Ozan Arifoğlu, Predrag Dacevic ve Ivan Nincevic ile başladı.

Takımımız ikinci yarının il golünü David Rasic ile buldu. Hücumda iyi bir performans sergileyen Beşiktaş Mogaz Takımımız art arda bulduğu gollerle farkı açtı ve 45. dakikaya 25-21 önde girdi. Oyunun devamında da rakibine üstünlüğünü kabul ettiren ekibimiz maçı 33-29 kazandı.

Beşiktaş Mogaz Takımımız bu galibiyetle ligde 18 maçta 17 galibiyete ulaştı ve liderliğini sürdürdü.