HABERLER

13.02.2015

FUTBOL

Başkanımız Fikret Orman, Futbol Takımımızın Antrenmanını İzledi

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu'nda Bursaspor ile Pazar günü oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmayı Başkanımız Fikret Orman'ın yanı sıra; İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mete Vardar da izledi.

Çalışmaya izinli Alexander Milosevic ile bugün atroskopi yapılacak olan İsmail Köybaşı, boğaz enfeksiyonu geçiren Mustafa Pektemek, gribal enfeksiyon geçiren Ersan Adem Gülüm, tedavi olan Ramon Motta ve bireysel çalışan Cenk Tosun katılmadı.

Daniel Opare ise bugün takımımızla birlikte antrenmanda yer aldı.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde kondisyon ve taktik çalışması şeklinde gerçekleştirilen antrenman, takım halinde ısınma koşusu ile başladı.

Koşunun ardından streching yapan takımımız, ardından pas çalışmaları gerçekleştirdi.

Dar alanda kontrollü pas, duran top organizasyonları ve taktik çalışmaların ardından çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Beşiktaşımız, hazırlıklarını yarın (14 Şubat) saat 17.00'de basına kapalı gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayarak kampa girecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu