HABERLER

Tacettin Çipa: 'İkinci yarı zor bir periyotla başlıyor'

Beşiktaş RMK Marine Takımımızın Antrenörü Tacettin Çipa ve tecrübeli oyuncumuz İlhan Tuncay, K.D.Ç. Karabükspor mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

İkinci yarıda zorlu bir fikstürün olduğunu belirten Antrenörümüz Tacettin Çipa, "İlk yarı maçlarımız tamamlanmadı. 2 tane oynamamış maçımız var. Ligin 7. haftasında Balıkesir Bld. Engelliler SK maçında aldığımız mağlubiyet dışında diğer maçlarda istediğimiz sonucu aldık. İlk yarıyı istediğimiz noktada tamamladık. İkinci yarı zor bir periyotla başlıyor. İkinci yarıya önce Karabük deplasmanıyla başlayacağız, sonrasında Galatasaray ve KKTC maçlarıyla zor bir periyot bizleri bekliyor. Balıkesir Belediye deplasmanındaki dezavantajı Karabükspor karşısında galibiyet alarak lehimize çevirmek istiyoruz. K.D.Ç. Karabükspor deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek istiyoruz. KKTC deplasmanından sonra Euroleague 1 maçlarımız başlayacak. Dolayısıyla bizi zorlu bir ay bekliyor. Takım olarak bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımıza buna göre gerçekleştiriyoruz" dedi.
 
İlhan Tuncay: 'K.D.Ç. Karabükspor deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyoruz'
 
"Lige güzel bir başlangıç yaptık. Ligin 7. haftasında Balıkesir deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Federasyon seçimlerinde dolayı lige ufak bir ara verildi. Bu verilen arayı antrenörümüz eşliğinde 2-2,5 saatlik antrenmanlar yaparak iyi değerlendirdik. Bu hafta sonu zorlu bir K.D.Ç. Karabükspor deplasmanı bizi bekliyor. İnşallah yaptığımız çalışmaların karşılığını galibiyetle alırız."