HABERLER

27.01.2015

FUTBOL

İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Tolgay Arslan İle Buluştu

Yeni transferimiz Tolgay Arslan, İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Ümraniye'de buluştu.

Almanya'nın Hamburg takımından transfer edilen yeni futbolcumuz Tolgay Arslan, BJK Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile bir araya geldi.
 
Tolgay Arslan'ın Futbol Takımımıza hayırlı olmasını dileyerek söze başlayan Çebi, “Tolgay ile uzun uzun sohbet ettik. Burası artık onun evi sayılır. Önce evine gidecek sonra ikinci evi olan buraya gelecek. Sonra da stadyumlarda inşallah taraftarımızı mutlu edecek oyununu sergileyecek. Transferi için uğraştık, emek verdik. Bundan sonraki görev artık Tolgay'ın. Tolgay Arslan'ı scout ekibimiz ve Slaven Bilic istedi. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız da istedi. Bu transferde herkesin çok emeği geçti. Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları'na ve bu transferde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Tolgay'a ise önce sağlık, sıhhat sonra da başarı diliyorum. Beşiktaş taraftarı kendisini çok sevecektir” ifadelerini kullandı.
 
Yeni futbolcumuz Tolgay Arslan ise Beşiktaşımız'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:
 
“Çok memnunum ve çok heyecanlıyım. Şampiyonluk için geldim. Bu duyguyu inşallah sezon sonunda hep beraber paylaşırız.”
 
Transferi öncesinde Gökhan Töre ile de görüştüğünü dile getiren Tolgay Arsan, kendisine de teşekkür ettiğini belirtti. 
 
Öte yandan yeni transferimiz Tolgay Arslan, BJK Nevzat Demir Tesisleri’ni gezdi ve tesisimiz hakkında bilgiler aldı.