HABERLER

22.01.2015

FUTBOL

Slaven Bilic: ‘Hak ederek kazandık’

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, Adana Demirspor galibiyetini değerlendirdi.

“Hak ederek kazandık. Atmosfer iyiydi. Bize karşı dostça bir tutum vardı. Motivasyonu üst seviyeye çıkaran bir hava vardı. Yarışa dönmek için kazanmalıydık. Maça iyi başladık. Golü erken bulduk. Basit bir gol yedik. İkinci yarı tamamen üstündük. Bize sihirli bir an lazımdı, o da Demba Ba’dan geldi. Ondan sonra üst üste güzel goller bularak maçı galip tamamladık.
 
Devre arası nispeten bu sene kısa geçiyor. İyi çalışmalar yaptık. Bugün üçüncü maçımızı oynadık. Önem sıralaması yaptığımızda Gençlerbirliği maçı daha önemli. Kupaya saygı duyuyoruz. Buraya bazı oyuncuları getirmedik. Gökhan ve Demba Ba’nın ufak sakatlıkları vardı. Bugün 45 dakika oynamalarını düşünüyorduk. Skordan bağımsız olarak oyuna girdiler. Umarım Cenk’in sakatlığı ciddi olmaz. Antalya’da kalan oyuncular iyi bir çalışma yaptılar bugün. Çalışma programından memnunuz. Gençlerbirliği maçına hazır olacağız.
 
Opare uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu. İyi oyuncu ve mali koşulları da kulübümüze uygun. O bölgede kadro derinliğine ihtiyacımız var. Serdar Kurtuluş ile de bu konu hakkında görüştüm. O bölgede rekabet oluşturmamız lazım hem nicelik hem nitelik olarak.”