HABERLER

20.01.2015

FUTBOL AKADEMİ

Lütfü Isıgöllü, Futbol Altyapı Antrenörlerimizle Buluştu

Beşiktaşımızın eski futbolcularından Lütfü Isıgöllü, ‘Ustalara Saygı’ isimli seminerde Futbol Altyapı antrenörlerimizle bir araya geldi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı seminer 1 saat sürdü.
 
Ustalara Saygı seminerinde antrenörlerimizle bir araya gelmekten büyük bir onur duyduğunu belirten Lütfü Isıgöllü, "Beşiktaş’a hizmet vermiş olan biz eski futbolcular senelerin ilerlemesiyle yaşlanıyoruz. Yaşlandığımızda anılmak, unutulmamak çok güzel şeyler. Eski oyuncuları anmak daha da güzel bir duygu. ‘Ustalara Saygı’ programı kapsamında beni bugün buraya davet eden BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Futbol Özkaynak Düzeni Genel Menajeri Haluk Özgerçek ve tüm altyapı antrenörlerime teşekkür ediyorum. Yeşil sahada beraber futbol oynadığım, beraber hizmet verdiğim kardeşlerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Böyle organizasyonlar devam ettiği sürece Beşiktaş’ın büyük bir camia olduğu ortaya çıkıyor ve değerlerini gelecek nesillere aktarmak daha etkili oluyor" dedi.
 
Seminer sonrasında Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, Lütfü Isıgöllü’ye teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim etti.