HABERLER

26.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Aydın Demirözü, Futbol Altyapı Antrenörlerimizle Bir Araya Geldi

Beşiktaş İntegral Forex Takımımızın Kondisyoneri Aydın Demirözü, Futbol Altyapı antrenörlerimizle ‘Takım Sporlarında Performans Gelişimi’ üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı söyleşi yaklaşık 2 saat sürdü.
 
Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşiden sonra internet sitemize açıklamalarda bulunan Demirözü, ‘’Altyapı antrenörlerimizle beraber 2 saatlik bir söyleşi gerçekleştirdik. Antrenörlerimizin de katılımıyla soru-cevap şeklinde bir interaktif yaptık. Antrenörlerimizin tecrübelerinden yola çıkarak, bizim tecrübelerimizi birleştirerek güzel bir interaktif performans konulu antrenman teorileri ve performans konulu bir söyleşi gerçekleştirdik. Bu söyleşinin olumlu geçtiğini gözlemledim. Sporcu ölçmelerinden tutun, kuvvet, dayanıklılık ve antrenman periyotlarındaki sıralamalara kadar bütün bu parametrelerin hepsini performans adı altında kondisyonerlik kavramı içerisinde birbirimize aktardık" şeklinde konuştu.