HABERLER

13.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Orhan Saka'nın Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Yönetim kurulu eski üyelerimizden merhum Orhan Saka adına anma turnuvası düzenlendi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen turnuvayı Orhan Saka'nın eşi Fatoş Saka, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, TASKK Onur Kurulu Başkanı Kemal Bektaş, ile çok sayıda spor adamı takip etti.
 
BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen turnuvaya Fenerbahçe, Galatasaray ve Dikilitaş Spor takımlarının U-11 takımları katıldı. Turnuvada siyah-beyazlılarımız, Fenerbahçe U-11 Takımıyla karşılaştı.
 
Ekibimiz, mücadeleye Emre Bilgin, Görkem Efe Özen, Deniz Atalay, Emirhan İlkhan, Demir Ege Tıknaz, Recep Aşkı, Emrecan Geçgel ve Cemal Azad Demir ilk sekiziyle başladı.
 
Mücadeleye tutuk başlayan ekibimiz, rakibin ataklarına engel olamadı ve ilk yarıyı takımımız, 1-0 geride tamamladı.
 
İkinci yarı toparlanan takımımız, hızlı hücumlarla rakip kalede pozisyon aradı. Etkili bir performans sergileyen takımımız, sahadan Emirhan İlkhan, Davuthan Akoğlan ve Emir Tintiş’in golleriyle 3-1 galip ayrıldı.
 
BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar, "Kulübümüzde, Türkiye Futbol Federasyonu’nda da görev almış ve Türk futboluna büyük hizmetleri olan önemli bir insan olan merhum Orhan Saka’yı gerçekleştirilen turnuvayla andık. Amacımız Türk Futboluna ahlaklı sporcular yetiştirmek" diye konuştu.