HABERLER

13.12.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz:40 Mersin Hantaş Sportif:28

Beşiktaş Mogaz Takımımız, Süper Lig'in 12. haftasında Mersin Hantaş Sportif'i 40-28 mağlup etti.

Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye ekibimiz, İbrahim Demir, Uğur Çoban, Vedran Zrnic, Erwin Jan Feuchtmann Perez, David Rasic, Ramazan Döne ve Tolga Özbahar yedisiyle başladı.
 
Mücadeleye konuk ekip Mersin Hentbol başladı. Mücadeleye tutuk başlayan ekibimiz, İlk dakikalarda sayı üretmekte zorlandı. Takımımızın ilk golünü Tolga kaydetti. Savunmada istediği oyunu sergileyemen ekibimiz, rakibin ilk 5 dakikada 3-2 öne geçmesine engel olamadı. Erwin ile oyun kuran takımımız, hücumda Tolga ve Ramazan’ın sayılarıyla skoru 10-10’a getirdi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede siyah-beyazlılarımız, Zrnic ve David ile bulduğu pozisyonlardan faydalanamadı. Ramazan ile sayılar üretmeye devam eden takımımız, ilk yarıyı 19-17 geride tamamladı.
 
İkinci yarıya hızlı başlayan ekibimiz, Tolga ile peş peşe bulduğu sayılarla skora denge getirdi (20-20). Disiplinli bir oyun sergileyen siyah-beyazlılarımız, Ramazan’ın attığı golle farkı 3’e çıkardı. İkinci yarıda taraftar desteğini de arkasına alan takımımız, disiplinli savunmayla rakibine geçit vermedi. Takımımızda Tolga rakibiyle mücadelesinde hafif bir sakatlık geçirdi. Hücumda Ramazan ve Tolga ile sayılar üreten ekibimiz, son 10 dakikaya 32-25 önde girdi. Ramazan’ın pasında sol kanattan hareketlenen Uğur, attığı golle skoru 34-27’ye getirdi. Savunmada disiplinli bir oyun sergileyen ekibimiz, rakibin farkı eritmesine engel oldu. İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen takımımız, Viktor’un son dakika da attığı golle salondan 40-28 galip ayrıldı. 
 
Karşılaşmayı Amatör Şubeler ve Beşiktaş Üniversitesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Karacan tribünden takip etti.