HABERLER

12.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Futbol Altyapı Antrenörlerimiz, Antrenörlük Metodolojisi Eğitimi Aldı

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Hakkı Yeten Tesisleri’nde Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Müslüm Gülhan tarafından verilen ‘Antrenörlük Metodolojisi’ eğitimi, tüm altyapı antrenörlerimizin katılımıyla 1,5 saat sürdü.
 
Eğitimde Müslüm Gülhan tarafından antrenörlerimize, alanlarında metod yönteminin kullanılmasının sağlanması ve metodolojik esasların öğreniminin sağlanması konuları üzerine detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.
 
Bu şekilde yapılan çalışmaların örnek teşkil ettiğini belirten Müslüm Gülhan, ‘’Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni’nin böyle bir eğitim programına sahip çıkıp bunu ısrarla sürdürmeye çalışması önemli bir unsur. Antrenörlerin normlarını geliştirmesi açısından çok önemli. Bilgi değişkendir. Sürekli bu değişkenlikleri yakalamak zorundalar. Futbol da global bir oyun olduğundan muhakkak ki o oyunun içinde kalmak, bu açığı kapatmak için Beşiktaş Futbol Özkaynak Düzeni’nin böyle bir çalışması programının olmasını doğru buluyorum. Herkesin de buna destek olması gerektiğine inanıyorum. Böyle bir çalışma programını Türkiye olarak ve tüm altyapılar olarak örnek bir model. Umarım bu sistematik bir kural haline gelir ve devam eder. Bunun öncülüğünü de Beşiktaş yapar" şeklinde konuştu.