HABERLER

11.12.2014

FUTBOL AKADEMİ

Antrenörlerimiz, Liderlik Eğitimi Seminerine Katıldı

Futbol Özkaynak Düzeni Antrenörlerimize, ‘Liderlik Eğitimi’ verildi.

BJK Futbol Özkaynak Düzeni Koordinatörümüz Emrah Bayraktar'ın yanı sıra tüm altyapı antrenörlerimizin katıldığı Liderlik Eğitimi yaklaşık 1,5 saat sürdü.
 
İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd.Doç.Dr.Vakur Çifçili tarafından antrenörlerimize 'liderin temel özelikleri, lider nasıl olur, etkili liderin ortak davranışları ve liderlik türleri' konularında eğitimler verildi.
 
Keyifli bir seminer olduğuna değinen Çifçili, ‘’Antrenörlerimize yöneticilikle başlayıp yönetim ve liderlik konularında paylaşımlarda bulunduk. Özellikle potansiyel anlamda liderliğin ve liderin teorik anlamda çok daha ağırlıkta olduğu bir söyleşi gerçekleştirdik. Günümüzde özellikle grup çalışmaları ve kitlesel yaşantılarda çok önemli iki kavramdır. Yönetici olsun, gerek lider veya liderlik vasfına sahip kişiler olsun her türlü sektör ve sistemde örnekleri çok var. Bunların örnekleri olmasına rağmen yaşantımızda teorik anlamda neler söyleyebiliriz üzerinde durduk. Çok yararlı bir seminer geçirdiğimizi düşünüyorum. Anlatıcı olarak çok keyif aldım. İnşallah antrenörlerimiz de memnun kalmıştır" diye konuştu.