HABERLER

10.12.2014

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüze Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü

Kadir Has Üniversitesi ve Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (KSSD) işbirliği ile düzenlenen törende Kulübümüze Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülü verildi.

Her yıl başarılı bulunan kurumsal sosyal sorumluluk projeleri nedeniyle şirketlerin ödüllendirildiği etkinlikte Beşiktaşımız, Türkiye’nin ilk çevreci stadı olacak olan Vodafone Arena ile KSS Katkı Ödülü’ne layık görüldü.
 
Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlenen ödül törenine Kulübümüz adına Başkanımız Fikret Orman ve İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi katılırken ödül töreninde açıklamalarda bulunan Fikret Orman, ödül için çok mutlu olduğunu belirterek, "Sürdürülebilir başarı kolay bir süreç değil. Burada hem istikrar hem de bunun takibi gerekiyor. Biz Beşiktaş ailesi olarak, kurumsal manada önemli işler, yatırımlar yapıyoruz. Stat yatırımımızın yanı sıra sürdürülebilir başarı için insana da ciddi anlamda yatırım yapıyoruz. Gelenekleri olan bir camiayız. İnsana, spora, tesislere ve sosyal sorumluluk projelerine yatırım yapıyoruz. Örneğin 2 hafta önce Manisa'nın Soma ilçesinin Köseler Köyü'nde bir okul yaptık. Spor sahası ve lojman yaptık. Elazığ'da Iğdır'da okullarımız var. Ayrrıca Beşiktaş Üniversitesi projemiz var. Bunu yakında açıklayacağız. Devamlı olarak eğitime ve sosyal sorumluluk projelerine yatırım yapıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor. Stadımıza gelecek olursak; stadımız Türkiye'nin ilk akıllı ve yeşil stadı olacak. Bunun için diğer statlara yapılan yatırımlardan daha fazla para harcıyoruz. Hiçbir şeyden kaçınmadan çevreci bir stat olması için uğraşıyoruz. Bizi bu ödüle layık gördüğünüz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.