HABERLER

29.11.2014

HENTBOL

Müfit Arın: 'Rakibimizi tebrik ederim'

Beşiktaş Mogaz Takımımız'ın antrenörü Müfit Arın, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız Orlen Wisla Plock maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nin 7. hafta maçında Orlen Wisla Plock'a 33-30 mağlup olurken zorlu mücadelenin ardından basın toplantısında konuşan antrenörümüz Müfit Arın maça iyi başladığımızı belirterek, "Öncelikle rakibimiz Orlen Wisla Plock'u galibiyetinden ötürü tebrik ediyorum. Karşılaşmanın ilk yarısında yorulana kadar iyi bir mücadele sergiledik. İkinci yarıda da iyi bir performans sergiledik ama 45. dakikadan sonra yorulmalar başladı ve ivmemizi kaybettik. Maçın sonlarına doğru farkı kapattık ama rakibimizin rotasyonu bizden daha güçlü olduğu için maçı kazandı. Haklı bir galibiyet aldılar" ifadelerini kullandı.

Ramazan Döne:'Kalan maçlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz'
Beşiktaş Mogaz Takımımız'ın başarılı oyuncularından Ramazan Döne ise Orlen Wisla Plock'u kutlayarak, "Maça iyi başladık ancak daha sonra biraz yorulduk ve oyundan düştük. Bu sırada fark açıldı ve maçın sonunu toparlayamadık. Ufak hatalarla kaybettik. Gruptan çıkma şansımız kalmadı ancak kalan maçlarda ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.