HABERLER

13.11.2014

GÜNCEL HABERLER

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) 20. Yıl Konseri Düzenleyecek

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), kuruluşunun 20. yılı nedeniyle bir konser düzenleyecek ve elde edilecek geliri öğrenim merkezine aktaracak.

5 milyonun üstünde çocuğun hayatına doğru noktalardan dokunarak ve binlerce çocuğu eğitim hayatı boyunca destekleyerek daha çağdaş bir Türkiye yolunda çalışmalar yürüten Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV), 2 Aralık Salı günü saat 21.00’de Türker İnanoğlu Show Center’de 20. yıl konseri düzenleyecek.
 
ISS Türkiye’nin ana sponsorluğunda düzenlenen konserde; Erol Evgin’in yanı sıra Gökçe, İrem Derici, Murat Evgin, Öykü Gürman, Soner Olgun, Suzan Kardeş, Yavuz Bingöl gibi çok değerli sanatçılar sevilen şarkılarını seslendirecek. 20. yılında TOÇEV Öğrenim Merkezini hayata geçirerek okuma istekli çocuklara verdiği desteği daha da güçlendirmek isteyen TOÇEV’in bu özel gecesinden elde edilecek gelirin tamamı öğrenim merkezine aktarılacak. TOÇEV, kuracağı öğrenim merkezindeki atölye odalarından, kütüphanesine, tiyatro salonundan müzik odasına kadar birçok özel alanda çocukların gelişimine ve eğitimine destek olacak.
 
2 Aralık Salı günü saat 21.00’de Türker İnanoğlu Show Center’de düzenlenecek TOÇEV 20. Yıl Konseri’ne bilet satın almak için TIKLAYIN