HABERLER

10.11.2014

HENTBOL

İzmir Bş. Bld. Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaş Mogaz Takımımız, İzmir Bş. Bld. ile oynayacağı Süper Lig 4. hafta maçının hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde takip ettiği yoğun maç programı nedeniyle Süper Lig'de erteleme maçı oynayacak Beşiktaş Mogaz takımımız hazırlıklarına bugün Süleyman Seba Spor Salonu'nda yaptığı hafif antrenmanla başladı. Dün Amasya Taşova YİBO deplasmanında ligdeki 10. puanına ulaşarak yoluna kayıpsız devam eden siyah-beyazlılarımız, İzmir Bş. Bld. deplasmanında maç eksiğini tamamlayıp liderliği ele geçirmeye çalışacak. 
 
Akşam saatlerinde hafif bir top antrenmanı yapan takımımız, Amasya maçının ardından yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda genellikle pozisyon atışları ve 7  metre çalışan ekibimizde kalecilerimiz de özel bir program uyguladı. Sakatlıkları devam eden Ercan Aşıkoğlu'dan yoksun çalışan takımımızda Kubilay Yılmaz takımdan ayrı çalıştı. 
 
12 Kasım Çarşamba günü Celal Atik Spor Salonu'nda İzmir BB'ye konuk olacak Beşiktaş Mogaz takımımız, antrenörümüz Müfit Arın ve yardımcı antrenörümüz İlker Şentürk idaresinde yarın (11 Kasım) sabah saatlerinde İzmir'e uçacak. Çarşamba günü saat 16:00'daki maçtan önce, taraftarımızın en yoğun olduğu kentlerden İzmir'de de bir antrenman yapacak ekibimiz hazırlıklarını tamamlayacak.