HABERLER

02.11.2014

FUTBOL AKADEMİ

Fenerbahçe:2 Beşiktaş:1 (U-19)

U-19 Akademi Takımımız, Elit Ligi’nin 8. haftasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde oynanan maça ekibimiz; Enes Fidayeo, Beytullah Ayduvan, Hasan Ali Ozan, Fatih Aksoy, Oğuzhan Başaran, Eslem Öztürk, Devrim Taşkaya, Emre Turan, Hamza Küçükköylü, Osman Cihan Kayagil ve Hüseyin Afkan ile başladı.

Maça oldukça kontrollü başlayan U-19 Takımımız, ilk dakikalarda rakibine pozisyon vermezken oyunun kontrolünü elinden bırakmadı. Orta alanda kısa paslarla etkili olan takımımız buna rağmen karşılaşmanın 21. dakikasında 1-0 geriye düştü. Golün ardından oyunda dengeyi kuran Fenerbahçe çeşitli pozisyonlara girse de kalecimiz Enes Fidayeo'yu geçemedi. Siyah-beyazlılarımız, maçın 37. dakikasında Hamza Küçükköylü ile net bir pozisyondan faydalanamadı ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da oldukça iyi başlayan ekibimiz 50. dakikada Fatih Aksoy'un şutunda pozisyonu takip eden Devrim Taşkaya ile etkili oldu ancak golü bulamadı. Fenerbahçe 62. dakikada bulduğu golle maçta farkı ikiye çıkardı. Maç boyunca iyi performansını gole çeviremeyen ekibimiz, aradığı golü 83. dakikada oyuna sonradan giren Ömer Taşkın'ın ayağından buldu. Maçın kalan bölümü Siyah-beyazlılarımızın baskısıyla geçilirken, bir türlü gol gelmedi ve U-19 Takımımız karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.