HABERLER

28.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Takımımızda Hazırlıklar Sürüyor

Milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara boyunca maç temposunu kaybetmek istemeyen Beşiktaş Mogaz Takımımız, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

2016 Avrupa Hentbol Şampiyonası Elemeleri süresince Süper Lig ve Avrupa maçlarına verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş Mogaz, idmanlara tüm hızıyla devam ediyor.
 
Ekim ayında çok yoğun bir maç trafiği yaşayan ve sezon sonuna kadar da bu tempoyla karşılaşmalarını oynayacak siyah-beyazlılarımız maç ritmini kaybetmemek için büyük bir çaba harcıyor. 
 
Antrenörümüz Müfit Arın ve Yardımcı Antrenörümüz İlker Şentürk kontrolünde akşam saatlerinde Süleyman Seba Spor Salonu'nda toplanan takımımız yaklaşık 2 saatlik bir antrenman gerçekleştirdi.
 
Isınma antrenmanı olarak futsal oynayan yıldızlarımız, teknik ve taktik ağırlıklı top idmanı yaptı. 1'e 1 savunma ve hücum pratikleri, hızlı hücum kombinasyonları üstünde yoğunlaşan ekibimiz, şut çalışması da gerçekleştirdi . Daha çok savunma organizasyonlarını tatbik eden siyah-beyazlılarımız, antrenörlerimizin ayak çalışmasına özel hazırladığı parkurda çabukluk antrenmanı da yaptı. İp merdiveni ve kukalar arasında farklı slalomlar deneyen hentbolcularımızın, 2 saat sonunda enerjisinin büyük bir kısmını kullandığı gözlerden kaçmadı.
 
Kara Kartal 9 Kasım'da oynayacağı Süper Lig maçına kadar bir de hazırlık maçı yapacak. Siyah-beyazlılarımız İstanbul Anafen Koleji'ni 30 Ekim Perşembe günü evinde misafir edecek.