HABERLER

27.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz, 9 Oyuncusundan Yoksun Çalıştı

Siyah-beyazlılarımız, 2 günlük iznin ardından sakat ve milli takımlardaki oyuncuları hariç antrenmanlara başladı.

Oldukça yoğun bir sezonda 3 kulvarda mücadele eden Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası için milli takımlara giden 6 oyuncusu Yunus, Ramazan, Volkan, Şenol, Tolga, Ivan Nincevic'e ek olarak, sakatlıkları süren Ercan Aşıkoğlu, Kubilay Yılmaz ve ikinci kez baba olma mutluluğunu yaşayan kaptan İbrahim Demir'in yokluğunda çalıştı. Genç oyuncumuz Kubikay Yılmaz, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde burnundaki tampon ve bandajların sökülmesinden sonra antrenmanı yerinde takip etti.

Süleyman Seba Spor Salonu'nda 11 oyuncuyla top antrenmanı yapan takımımız, yaklaşık 2 saatlik bir idmanla günü noktaladı. Antrenörümüz Müfit Arın ve Yrd. Antrenörümüz İlker Şentürk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma amaçlı basketbol ve futsal oynanarak başladı. Ardından çabukluğa ve hızlı hücumlara yönelik atak çalışmalarıyla devam eden siyah-beyazlılarımız, 2 günlük aranın ardından antrenmanda gayet istekli göründü. İkili üçlü ofans ve defans varyasyonları tatbik eden siyah-beyazlılarımız, 15-20 dakika kadar farklı stillerde ve mesafelerde şut çalışması yaptı. Hızlı pas trafiğini doğru uygulamak için uzunca bir süre pozisyonlar arası top çeviren Beşiktaş Mogaz, kaleci antrenmanının ardından açma-germe ile çalışmayı tamamladı.

Antrenmanın son 15 dakikasında bir pozisyonda bileği burkulan Erwin Jan Feuchtmann Perez, kısa bir süre sakatlık geçirdi. Ayağa kalkan Erwin, tedbir amaçlı antrenmanı dinlendirilerek bitirdi.

Antrenman sırasında gelen bir iyi haber de yüzleri güldürdü. Kaptanımız İbrahim Demir 2. baba olma mutluluğunu yaşarken, tüm takımla kızı Elif'in fotoğraflarını paylaştı.

Beşiktaş Mogaz, milli maç arasında hafta sonuna kadar bir de hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlılarımız 30 Ekim Perşembe günü İstanbul Anafen Koleji'ni Süleyman Seba Spor Salonu'nda ağırlayacak.