HABERLER

21.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz Milli Maç Arasında Kondisyon Depolayacak

Bu sezon çok yoğun bir maç fikstürü izleyen Beşiktaş Mogaz Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası için milli takıma verilen arayı çalışarak değerlendirecek.

Tarihinde ilk kez Avrupa Hentbol Şampiyonlar Ligi oynayan ve Süper Lig ile Türkiye Kupası dahil olmak üzere yorucu bir maç programı takip eden Beşiktaş Mogaz milli maç arasını kondisyon yüklemesi yaparak değerlendirecek. Bugünü halter ve genel kardiyo çalışması yaparak geçiren Beşiktaş Mogaz, yarın (22 Ekim) Validebağ Kros Parkuru'nda açık hava idmanı gerçekleştirecek. Kros yaparak nefes açacak Beşiktaş Mogaz, Milli takımlara gönderdiği toplam 7 oyuncudan yoksun antrenmanlarını sürdürecek. Yunus Özmusul, Uğur Çoban, Volkan Çalışkan, Şenol Boyar, Ramazan Döne, Tolga Özbahar ve Ivan Nincevic (Hırvatistan) mili maçlarda ülkeleri adına ter dökecek. 
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız'da çapraz bağ ameliyatı olan Ercan Aşıkoğlu ve burnundan operasyon geçiren Kubilay Yılmaz antrenmalarda yer alamayacak. Sakatlığının son zamanlarını yaşayan David Rasic'se omuz güçlendirme çalışmalarıyla 9 Kasım Pazar günü deplasmanda yapılacak Amasya Taşova Yibo maçına kadar hazır hale gelmeye çalışacak. Ayrıca dizindeki ağrıları nedeniyle A Milli Takım'dan affını isteyen Ozan Arifoğlu, kondisyonerimiz Mesut Temizişler ve masörümüz Sertan Aytaç kontrolünde özel bir idman programı tatbik edecek. 
 
Beşiktaş Mogaz 9 Kasım Pazar günü Amasya deplasmanının ardından 12 Kasım Çarşamba günü İzmir B.B. ile deplasmanda karşılaşarak Süper Lig'deki maç eksiğini de tamamlamış olacak. Siyah-beyazlılarımız 16 Kasım Pazar günü VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde Alingsas'ı Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda konuk edecek.