HABERLER

19.10.2014

HENTBOL

Müfit Arın: 'Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum'

Beşiktaş Mogaz Takımımızın Antrenörü Müfit Arın ve hentbolcumuz Taha Ayar, Konya Selçuklu Belediyespor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de 4’te 4 yaparak puanını 8’e çıkaran Beşiktaş Mogaz Takımımız'da Antrenörümüz Müfit Arın ve hentbolcumuz Taha Ayar, Konya Selçuklu Belediyespor İle oynanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundular.

Antrenrömüz Müfit Arın karşılaşmanın yüksek tempoda geçtiğini vurgulayarak, "Rakibimizi kutluyoruz. Bize karşı iyi bir oyun sergilediler ama çok tecrübeli bir takımız ve bu tip maçları tecrübemizle kazanıyoruz. Çok süratli oynayan bir takıma karşı, iki tarafında açık oynamasıyla ortaya bol gollü zevkli bir karşılaşma çıktı. Bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Taha Ayar: ‘Kazandığımız için mutluyuz’
Genç hentbolcularımızdan Tahar Ayar ise, “ Genç oyuncular olarak bulduğumuz şansı iyi değerlendirmek istiyoruz. Bugün özellikle Kubilay olmak üzere ben de iyi oyun sergiledik. Takım olarak da iyi oynadık. Kazandığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Hasan Bakar:'Sezonun en zorlu deplasmanına çıktık'
Konya Selçuklu Belediyespor antrenörü Hasan Bakar karşılaşmanın ardından şu şekilde konuştu:
"Sezonun en zorlu deplasmanına çıktık. Oyunu iyi başlamamıza rağmen tecrübeli Beşiktaş Mogaz karşısında bu tempomuzu sürdüremedik. Beşiktaş Mogaz'a Avrupa'da oynadığı maçlarda başarılar diliyorum. Güzel bir maç oldu. Atmosfer de oldukça iyiydi."