HABERLER

16.10.2014

FUTBOL AKADEMİ

Hüseyin Seyliğli: 'Beşiktaş'a yakışır birer futbolcu olmak için çalışıyoruz'

U-16 Akademi Takımımızın oyuncularından Hüseyin Seyliğli, sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini söyledi.

U-16 Akademi Takımımızın başarılı oyuncularından Hüseyin Seyliğli, Bayrampaşa ve Beylerbeyispor'u mağlup ederek Akademi Ligi'ne iyi bir başlangıç yaptıklarını söylerek, “Geçtiğimiz yıla oranla daha güçlü ve ne istediğini bilen bir takımız. Gerek takım savunmasında gerekse toplu halde hücumda iyi işler çıkardığımızı düşünüyorum. Özellikle savunma hattında sergilediğimiz disiplinli oyunu ve skora odaklı mücadele ile 4 haftada kalemizde hiç gol görmezken 6 gol kaydettik” dedi.

'Şampiyon olmak istiyoruz'


Akademi Ligi'nin 4. haftasında oynadığımız Bursaspor maçını ve U-16 Takımımız'ın hedeflerini de değerlendiren Hüseyin Seyliğli, “Son maçımızda Bursaspor ile 0-0 berabere kaldık. İyi mücadecele ettiğimizi düşünüyorum. Bu sezon bizi tıpkı Bursaspor gibi zorlu rakipler ve birbirinden çekişmeli maçlar bekliyor. Antrenörümüz Faruk Hakan Şahin’in yönetiminde yaptığımız antrenmanlarda ve oynadığımız maçlarda Beşiktaş’a yakışır birer futbolcu olabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Akademi Ligi'nde önümüzde Dardanelspor maçı var. İnşallah Dardanelspor maçını da kazanarak güzel başladığımız sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

2 Galibiyet 1 Beraberlik


U-16 Akademi Takımımız, 2014-2015 sezonuna 2-0'lık Bayrampaşa galibiyeti ile başlarken 2. haftayı maç yapmadan geçti. 3. hafta mücadelesinde Beylerbeyispor'u deplasmanda 4-0 mağlup eden takımımız, ligin 4. haftasında konuk olduğu Bursaspor ile 0-0 berabere kaldı. Ekibimiz, 4. haftası geride kalan Coca Cola U-16 Gelişim Ligi Marmara 2 Grubunda 7 puan ve +6 averaj ile 4. sırada yer alıyor.