HABERLER

14.10.2014

HENTBOL

Beşiktaş Mogaz, Flensburg-Handewitt Maçı Hazırlıklarına Başladı

Beşiktaş Mogaz Takımımız VELUX EHF Şampiyolar Ligi’nde oynayacağı Flensburg-Handewitt maçı hazırlıklarına başladı.

Barcelona deplasmanından döndükten sonra antrenmanlarına kaldığı yerden devam eden siyah-beyazlılarımız, yoğun maç temposuna ayak uydurabilmek için oldukça sıkı bir çalışma periyoduna girdi. Kara kartal öğlen saatlerinde halter antranmanıyla başladığı günü, Süleyman Seba Spor Salonu’nda yaptığı top antrenmanıyla, toplam 2 saatte tamamladı.
 
Rejenerasyon ( yenilenme ) çalışması yaparak, Barcelona maçının izlerini üstünden atan takımımız, hafif kiloda ağırlık ve genel kardiyo çalışarak BJK İntegral Arena’daki antrenman aşamasını noktaladı. Ardından Süleyman Seba Spor Salonu’na geçen ekibimiz, 16 Ekim Perşembe günü saat 20:30’da yapacağı Flensburg-Handewitt maçı odaklı top antrenmanı yaptı. Hücumda kanat organizasyonları ve savunmayı sağlamlaştırma ağırlıklı bir çalışma yaptı.
 
Beşiktaş Mogaz Takımımız yarın Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda maç hazırlığına devam edecek. Siyah-beyazlılarımız Perşembe günü oynayacağı karşılaşma için son hazırlıklarını Kocaeli’de tamamlayacak.