HABERLER

10.10.2014

FUTBOL

Sivasspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Beşiktaşımız, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan idman 1.5 saat sürdü.
 
Kondisyon ve taktik çalışması yapan ekibimiz, antrenmana ısınma koşularıyla başladı. Streching hareketleri sonrası pas çalışması yapan siyah-beyazlılarımız; 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kurma programıyla idmana devam etti. Yarım sahada yapılan şut çalışması ve çift kale maçla idman sona erdi.
 
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic, antrenman sırasında zaman zaman çalışmayı durdurarak futbolcularımıza uyarılarda bulundu.
 
Antrenmana tedavi edilen Mustafa Pektemek, Jose Sosa, salonda bireysel çalışma yapan Necip Uysal ile milli takımlarda bulunan Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Demba Ba ve Tomas Sivok katılmadı. Veli Kavlak takımla birlikte çalıştı.
 
Altyapı futbolcularımız; Furkan Yaman, Muhammet Raşit Şahingöz, Gökhan Artun, Eslem Öztürk ve Fatih Aksoy takımımızın çalışmasında yer aldılar.
 
Futbol Takımımız, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yarın(11 Ekim) saat 11.00’de basına kapalı yapacağı idmanla devam edecek.