HABERLER

27.09.2014

GÜNCEL HABERLER

Kulübümüzden Eskişehirspor Yönetimine Dostluk Yemeği

İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ile dostluk yemeğinde bir araya geldi.

Köşebaşı Basın Ekspres Restaurant’da düzenlenen dostluk yemeğine İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin yanı sıra; Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi,Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ile Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Yemek sonunda BJK TV’ye açıklamalarda bulunan İkinci Başkan ve Futbol Şubesi Başkanımız Ahmet Nur Çebi, “Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ve yönetim kurulu üyelerine bizleri şereflendirdikleri için teşekkür ediyorum. Bu sene Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın adının verildiği bir sezon. Tamamen spordaki şiddetin ortadan kalkmasının amaçlandığı bir sezon geçireceğiz. Sahaya ve taraftara yansımasının pozitif olacağına inanıyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya yakışır bir sezon olmasını dileyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, “Sağolsun Ahmet Başkan ve Beşiktaş Kulübü yöneticileri bizi yemeğe davet ettiler. Ahmet Başkanın söylediği olay o kadar güzel ki. Biz yöneticilerin dostluğunun hem sahaya hem tribünlere yansıması çok önemli. Bundan böyle biz de aynı iyi dilekler, iyi düşünceler içindeyiz. Tabii ki bu sene ligin Süleyman Seba Sezonu. Süleyman Seba’ya yakışacak bir sezon olmasını yürekten temenni ediyorum. Beşiktaş’a çok büyük emekleri geçmiş olan rahmetli Süleyman Seba’yı da buradan büyük bir saygıyla anıyorum. Fikret Başkanımız zaten benim iyi bir dostum, Ahmet Başkanım da aynı şekilde. Buradan Fikret Başkanıma sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah aynı şekilde ikinci yarıda da Eskişehir’de beraber olacağız. İyi bir maç olmasını istiyorum. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda maç seyretmek de oynamak da çok zor. Allah yardınız olsun. Sahada keyifli bir maç seyredelim. Sonunda iyi oynayan kazansın ama kazanan dostluk olsun” dedi.