HABERLER

Beşiktaş RMK Marine:91 Şanlıurfa B.B.:63

Beşiktaş RMK Marine Takımımız, hazırlık mücadelesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’yi 91-63 mağlup etti.

Takımımız, Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye; Deniz Acar, Bülent Yılmaz, Yasin Cırgaoğlu, Aytaç Ercan ve Kaan Dalay ilk beşiyle başladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, mücadeleye Aytaç’ın sayısıyla başladı. Pota altında rakibien geçit vermeyen takımımız, rakibin sayı bulmasına engel oldu. Hücumda Aytaç ve Kaan ile skorlar üreten siyah-beyazlılarımız, farkı açtı. Deniz ile faul atışlarında başarılı olan takımımız, farkı 15 sayıya çıkardı. Takımımız, ilk yarının son 5 dakikasına 36-20 önde girdi. Savunmada Bülent ile disiplinli bir oyun sergileyen takımımız, rakibin sayı üretmesine engel oldu ve ilk yarıyı 43-26 önde tamamladı.
 
Siyah-beyazlılarımız, ikinci yarıya Metin Düzgün, Bülent Yılmaz, Yasin Cırgaoğlu, Aytaç Ercan ve Kaan Dalay beşiyle başladı.
 
Ekibimiz, ikinci yarıya Kaan’ın sayısıyla başladı. Metin ile hızlı hücum yakalayan takımımız, bulduğu pozisyondan yararlanamadı. Hücumda etkili oyununu sürdüren siyah-beyazlılarımızi farkı 19 sayıya çıkardı. Pota altında iyi savunma yapan takımımız, rakibin sayı üretmesini engelledi. Kaan ile hücumda atakları iyi değerlendiren siyah-beyazlılarımız, skoru 65-41’e getirdi. Bülent ile hücum yapan takımımız, bulduğu ataktan yararlanamadı. Hızlı hücumda Suphiye ile atak yapan takımımız, bulduğu pozisyondan yararlanamadı.  Hücumda bulduğu atakları iyi değerlendiren siyah-beyazlılarımız, salondan 91-63 galip ayrıldı.