HABERLER

22.09.2014

DERNEKLER

Başkanımız Fikret Orman, Bursa’da Bölgesel Dernekler Toplantısına Katıldı

Başkanımız Fikret Orman, bugün Bursa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu ve bölgesel dernekler toplantısına katıldı.

Futbol Takımımız’ın Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmayı takip etmek için Bursa’da bulunan Başkanımız Fikret Orman, bugün İnegöl’de çeşitli etkinliklerde bulundu ve akşam saatlerinde Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölgesel dernekler toplantısında yer aldı.
 
Başkanımız Fikret Orman, sabah saatlerinde İnegöl belediye başkan yardımcısı Alper Taban, İnegölspor başkanı Eşref Güç ve İnegöllü taraftarlarla kahvaltıda bir araya geldi.
 
Kahvaltı sonrası İnegöl belediye başkan yardımcısı Alper Taban, Başkanımız Fikret Orman’a çeşitli hediyeler ve plaket takdim etti.
 
İnegöl’deki temaslarını İnegöl Mobilyacılar Çarşısı ve Uludağ Gazoz Soda Fabrikası’nı ziyaret ederek sürdüren Başkanımız Fikret Orman, daha sonra Bursa’ya geçti.
 
Başkanımız Fikret Orman, Bursa Beşiktaşlılar Derneği tarafından Gönlüferah Otel’de düzenlenen bölgesel dernekler toplantısına katıldı.
 
Toplantıda Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; As Başkan ve TFF ve Kulüpler Birliği nezdinde Kulüp Temsilcimiz Deniz Atalay,Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, etkinliğin ev sahibi Bursa Beşiktaşlılar Derneği başkanı Cengiz Ulus ile Balıkesir, Bandırma, Çanakkale, Gönen, Biga, Susurluk, Karacabey, Yalova, Gemlik, Orhangazi ve İznik’te faaliyet gösteren Beşiktaş derneklerinin başkan ve üyeleri yer aldı.
 
Toplantıda konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, derneklerimize yönelik yeni yapılanma hakkında detaylı bilgiler verdi.
 
Başkanımız Fikret Orman, toplantının ardından Bursa Beşiktaşlılar Derneği’nin Anatolia Otel’de verdiği yemek ve kokteyle katıldı.