HABERLER

02.07.2014

FUTBOL

Olcay Şahan ve Necip Uysal'dan Açıklamalar

Futbolcularımız Olcay Şahan ve Necip Uysal Almanya kampında basın toplantısı düzenledi.

Futbolcularımız Olcay Şahan ve Necip Uysal, Futbol Takımımız'ın Almanya kampındaki sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının karşısına geçerek hazırlık dönemini değerlendirler ve soruları yanıtladılar.
Futbolcularımızın açıklamaları şu şekilde;

Olcay Şahan

"Tam çok iyi şekilde devam ediyor. Arkadaşlık ortamı ve şartlar çok iyi. Önümüzde Şampiyonlar Ligi için 4 tane final karşılaşması var ve biz bunlardan kazasız çıkmak istiyoruz. Bu hazırlık süreci inşallah sakatlıksız geçer."

"Sakatlık geçirmeden sezonları tamamladığım için çok mutluyum. Veli ile bazen kim daha çok koşuyor diye birbirimize takılıyoruz. Bana nerede görev verilirse ben orada oynarım. Bazen forvet arkası oynasam daha verimli olur muyum diye düşünüyorum ama son kararı hocamız verir. Sahada Beşiktaş için oynuyoruz ve ben hücumun sağında, solunda ya da ortasında nerede görev verilirse orada en iyi şekilde oynarım."

"İki sezondur buradayım ve sakatlık geçirmedim. Bunu anneme ve babama bağlıyorum, bana çok iyi bakıyorlar. Bazı sakatlıklar da şansızlıklardan meydana geliyor. Oyuncunun kendine bakmadığına inanmıyorum. Burası büyük bir kulüp zaten kendine bakmayan oyuncu buralarda oynayamaz."

"Geçen sezon bazı kırılma anları yaşadık. Haksız cezalar aldık ama biz yolumuza devam ettik. Ligi üçüncü sırada tamamladık ama bu sene daha iyi olmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz. Taraftarımızın desteği arkamızda olduğu zaman neler yaptığımızı daha önce gösterdik ve biz onlarla beraber daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Vodafone Arena'nın bitmesini bekliyoruz ve o atmosfer oynamak için sabırsızlanıyoruz."


Necip Uysal

"Takım olarak iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Ben bireysel çalışmalarıma devam ediyorum. Arkadaşlık ortamı takım içinde şu anda çok iyi durumda."

"Benim gerçek mevkim orta saha ama nerede görev alacağıma hocamız karar veriyor. Bana nerede görev verirse ben orada elimden geldiğince en iyi şekilde performans sergilemeye çalışıyorum. Sağ bekte de, stoperde de görev aldığım zamanlar iyi oynadığımız düşünüyorum. Defansif özelliklerim daha iyi olduğu için kötü performans sergilediğimi düşünmüyorum. Hocamuz nerede görev verirse orada oynamaya hazırım."

"Biz, bireysel olarak değil de daha çok takım olarak oynuyoruz. O şekilde daha başarılı oluyoruz. Biz büyük bir kulübüz, giden arkadaşlarımızın yeri elbette dolacaktır."

"Genç arkadaşlarımızın bazılarıyla ara ara beraber oluyoruz. Ben uzun zamandır buradayım. Buraya gelip gitmek değil, kalıcı olmak önemli ve onlara da bunları söylüyorum. İnşallah onlar da bu sözlerimizi dinliyordur. Aralarında uzun süre Beşiktaş'ta oynayacak arkadaşlarımız var."

"Ben sahada ya da saha dışında elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum. İstikrarı yakalamak önemli ve ben bunu yakalamaya çalışıyorum. İnşallah uzun süre daha Beşiktaş'ta oynarım."

"Ben uzun süredir burada olduğum için kendi stadımızda, taraftarımızın önünde oynamanın nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. Kendi stadımızda oynadığım zaman maça 1-0 önde başlamış gibi oluyoruz. İnşallah bir an önce Vodafone Arena biter ve biz sahaya çıkarız."