HABERLER

30.06.2014

FUTBOL

Kombine Kartlarımıza İlgi Gösteren Taraftarlarımız Vodafone Arena'nın Heyecanını Yaşıyor

Kombine kartlarımıza ilgi gösteren taraftarlarımız, Vodafone Arena'nın açılacağı günü heyecanla bekliyor.

25 Haziran Çarşamba günü passo.com.tr internet sitesinde, 27 Haziran Cuma gününden itibaren de Vodafone Arena deniz tarafındaki alanda yapılan Kombine Kart Satış Merkezimizden kombine kart satışlarımıza başlanmıştı.
 
2014-15 Vodafone Arena kombine kartlarına ilgi gösteren taraftarlarımız,  yeni stadımızdaki koltuklarını seçerek kombineleri satın almak için Kombine Kart Satış Merkezimize geliyor.
 
Bugün kombine kart almak için merkezimize gelen taraftarlarımızdan Onur Sarı ve Nazım Altıkulaç, internet sitemize konuştu.
 
Vodafone Arena'nın heyecanını yaşayan taraftarlarımız şunları söyledi:
 
Onur Sarı: Çok heyecanlıyız. Vodafone Arena'nın açılacağı ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum. Yeni stadımızda çok farklı bir atmosfer bizleri bekliyor. Tüm taraftarlarımızı kombine kart alarak takımımıza destek olmaya davet ediyorum.
 
Nazım Altıkulaç: Çok heyecanlıyız. İnşallah yeni stadımızda takımımızla en yakın zamanda buluşacağız. Beşiktaşlılık hiçbir şey görmeden kombine kart almaktadır. Her şey Beşiktaşımız için...
 
9 bankonun bulunduğu merkezimiz, haftanın 6 günü 10.00 -19.00 ve Pazar günleri de 11.00-17.00 saatleri arasında taraftarlarımıza hizmet verecektir.
 
Kombine Kart satışları ile ilgili daha detaylı bilgiler için lütfen tıklayınız:
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59247/